fbpx >
IstraTerra | Istra
Radovednim in aktivnim obiskovalcem z domačnostjo, iskrenostjo in pristnostjo odkrivamo lokalne turistične ponudnike, navdihujočo naravno in kulturno dediščino. Vabimo vas na sprehod po našem dvorišču.
Istra, Slovenija, feelSlovenia, izlet po Istri, lokalnost, pristnost, doživetje, narava, kultura, gastronomija, tartufi,degustacija vina, vino, domače vino, domača hrana, oljke, oljčno olje, olive, olivno olje
50364
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50364,cookies-not-set,eltd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0,borderland-ver-1.12,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Občuti, okusi, doživi!

Istra

Radovednim in aktivnim obiskovalcem z domačnostjo, iskrenostjo in pristnostjo odkrivamo lokalne turistične ponudnike, navdihujočo naravno in kulturno dediščino. Vabimo vas na sprehod po našem dvorišču.

.

V objemu Jadranskega morja in Kraškega roba leži Istra, polotok, ki danes sega v tri države. Čeprav je stičišče treh narodov, Slovencev, Hrvatov in Italijanov, so Istrijani vedno veljali za samonikle, trmaste in vzdržljive. Gričevnat svet polotoka na prepihu narodov je zaradi svoje odmaknjenosti samosvoj: urbana obmorska mesta, skrivnostne srednjeveške vasice na hribih s sproščujočim pogledom na razgibano Istro, čarobna narava, slikovita kulturna dediščina, ki narekuje kulinarično drugačnost Istre.

Doživite mesto, ki je zraslo na soli ali najmanjše mesto na svetu. Skupaj najdimo tartufe ali odkrijmo, kje se skrivajo največje ure sveta. Okusite lokalno kulinarično ponudbo domače čokolade, vina, slastnega pršuta in ročno izdelane pašte. Odkrijte pristno Istro! Doživite del istrske tradicije po svoji meri skozi celo leto. Raziščite naravne bisere, spoznajte običaje, okusite del tradicije, s pogledom na naravo spočijte oči, misli in duha. Občuti, okusi, doživi IstraTerra.

Dober glas seže v deveto vas