fbpx >
IstraTerra | IstraTerra med top 6 mladimi podjetji z družbenim učinkom
Istra, Slovenija, feelSlovenia, izlet po Istri, lokalnost, pristnost, doživetje, narava, kultura, gastronomija, tartufi,degustacija vina, vino, domače vino, domača hrana, kolesarjenje, pohod, ogled, izlet, oljčno olje, oljke, oljčniki, olivno olje, sprostitev, piknik, raziskovanje
Istra, Slovenija, feelSlovenia, izlet po Istri, piknik, pohod, lokalnost, pristnost, doživetje, narava, kultura, gastronomija, domačnost, zeleni turizem, Istra, Slovenija, odgovorni turizem, Istra Istra, Slovenija, feelSlovenia, izlet po Istri, lokalnost, pristnost, doživetje, narava, kultura, gastronomija, tartufi,degustacija vina, vino, domače vino, domača hrana, oljke, oljčno olje, olive, olivno olje
52234
post-template-default,single,single-post,postid-52234,single-format-standard,cookies-not-set,eltd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0,borderland-ver-1.12,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

IstraTerra med top 6 mladimi podjetji z družbenim učinkom

Zaveza agencije IstraTerra, da s ponudniki dolgoročno soustvarimo model pravične delitve na trgu in dvignemo kakovost turistične ponudbe na področju slovenske Istre, nam je omogočila vključitev v program Goodbiz. Ta je namenjen izboljšanju pripravljenosti na investicije ter mlada socialna podjetja povezati s potencialnimi investitorji.

Program Goodbiz je del širše skupnosti, ki s povezovanjem, znanjem in investiranjem v ljudi podpira trajnostno rast in razvoj podjetij, ki spreminjajo svet na boljše. »Zadnji štirje meseci v Goodbizu so bili izjemno intenzivni, predvsem pa smo tako v programu kot naši glavni mentorici Urši Ferlic iz podjetja Linea directa dobili močno podporo pri delu in ciljih, ki jih želimo doseči. Odprla se nam je odlična mreža strokovnjakov in podjetnikov, ki so nam pripravljeni stati ob strani in nas še naprej usmerjati«, je prepričana direktorica podjetja IstraTerra Urška Križman Vižintin.

 

Posebna preizkušnja za IstraTerro je bila udeležba na dogodku Investirajmo bolje, da bo dobro vsem, ki je ponudil priložnost za konkretizacijo povezav med malimi/mladimi in velikimi podjetji. Od 13 podjetij, ki smo intenzivno razvijala svoj posel tudi v okviru programa Goodbiz, smo se prebili med top 6 in idejo ter potrebo po investiciji predstavili bankam, zasebnim investitorjem, predstavnikom državnih institucij.

 

 

Ne le omenjeni dogodek, ampak celoten mentorski program je prinesel mnoge priložnosti, dobre povezave in pozornost, ki pa jo bomo v IstraTerri morali še unovčiti in izkoristiti.

Naš cilj je slediti zastavljenim načrtom in s pomočjo investicij okrepiti promocijske dejavnosti, predvsem na tujih trgih.

IstraTerra ekipo gradimo na posameznikih, ki skrbijo za stik z uporabniki in pripravo ponudb, kakovostno izvedbo doživetij ter krepitev odnosov s turističnimi ponudniki. »Verjamemo, da z enotnimi in visokimi standardi kakovosti gostom in tujim partnerjem zagotavljamo varen nakup ter priložnost za pristno in aktivno spoznavanje lokalnega okolja,« dodaj Križman Vižintinova.

Istra je polna zgodb, ki gostom omogočajo aktivno sodelovanje, spoznavanje snovne in nesnovne kulturne ter naravne dediščine.

Občuti. Okusi. Doživi Istro!